PDA

View Full Version : normal font is blank?


will_asher
September 8, 2007, 19:55
Could someone tell my why the normal 8x13 font that I'm used to isn't showing up anymore? It happened when I upgraded my version with my modifications to the 3.0.9, and somehow it happened at the same time with my unmodified version in a separate directory. Did I change something accidently that I shouldn't have? or did something happen on my computer?

When this happened, I didn't know it was just the font and thought the game wasn't working at all so I tried re-downloading and installing it again. And I'm noticing that there are less options than there were when I was playing just yesterday, so the 3.0.9 that I just downloaded must have been different from the 3.0.9 that I already had installed on my unmodified version (I wondered why it had a slightly different file name). I'm guessing this might something to do with why the font doesn't work, but I still wonder why.

takkaria
September 8, 2007, 20:11
Could someone tell my why the normal 8x13 font that I'm used to isn't showing up anymore? It happened when I upgraded my version with my modifications to the 3.0.9, and somehow it happened at the same time with my unmodified version in a separate directory. Did I change something accidently that I shouldn't have? or did something happen on my computer?

Restart the computer and it goes away.

will_asher
September 8, 2007, 20:24
oh. thanks.