Angband Forums

Angband Forums (http://angband.oook.cz/forum/index.php)
-   Vanilla (http://angband.oook.cz/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Angband on the Nintendo DS (http://angband.oook.cz/forum/showthread.php?t=1330)

Serith February 9, 2009 00:49

I'm glad to see another roguelike on the DS. It looks great so far, the only problem I have is that I have the same problem as chunter. The screens switch as if I had pressed the L-trigger, automatically, every few seconds. The card I am using is the DSTT, and I have seen the problem occur on two separate DS lites, and one original DS.

Immir February 9, 2009 07:46

Oops, sorry a devel version snuck onto the site without me realising. I've turned off the periodic swap screen (long story...). Should be good to go again. Working on improving interface now...

Immir.

Orillian February 10, 2009 03:28

Well, finally had some time to play over the weekend and I tested it on both my cards and as mentioned earlier it does work properly on both the SCDS1 and the R4DS. :) I'm looking forward to all your interface work, it's really hard to roll characters atm without knowing what their stats are, I played a Half-Troll Mage yesterday just for fun who had a max int of 14. :P that was fun!

O.

Immir February 10, 2009 12:48

I find that once the savefile/prefs have the compact stats displayed in the top pane, the roller changes are reflected up there. Your mileage may vary?

Donald Jonker February 11, 2009 05:37

I'm running into a bug in the most recent version up - 2.68: the main screen goes white at odd intervals. First the splash screen at startup, then the space between the user and preconfigured buttons. Then whenever L is held down the whole map goes white - it fills back in normally according to whatever's in the @'s LOS, or if you do a screen refresh.

brent February 14, 2009 06:03

Thanks for the great port.

You mentioned in your noted that some of the screens weren't formatted for non wide screens yet, so you're probably already aware but I thought I should make a post anyway.

The Equipment screen (e) is mostly cut off and unreadable.


Looking forward to the next version and thanks again.

Nolendil May 22, 2009 16:14

Any news about this wondeful project?

modisch December 2, 2009 21:45

Quote:

Originally Posted by Nolendil (Post 19367)
Any news about this wondeful project?

^^^^

What he said.

-m

AngelicPenguin April 16, 2010 20:25

Anybody playing this? How do you get around the equipment screen being cut off?

Also, what's the "Y" button for? It does the command "y" which I don't know does anything in Angband. I remapped it to Ctrl I since that seemed handy, but I thought maybe I was missing something.

AngelicPenguin April 27, 2010 20:28

Is the maintainer of this still around? If not, I'm a programmer and wouldn't mind giving a shot to fixing some of the screens that are too wide if I could get the source.


All times are GMT +1. The time now is 10:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.