Angband.oook.cz
Angband.oook.cz
AboutVariantsLadderForumCompetitionComicScreenshotsFunniesLinks

Go Back   Angband Forums > Angband > Vanilla

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old May 1, 2010, 07:32   #1
Eliwan
Rookie
 
Eliwan's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
Eliwan is on a distinguished road
Bug in version 3.1.2v2

When I was constantly adjusting through the font and sprite choices, I set some other settings, and could see a edge of the map. I do not currently have an image, however. It also let me see a few rooms that I had not ventured into yet, which I thought was strange.

Anyway, just notifying you if you weren't aware of this problem already, I couldn't find any posts indicating toward this.

~Thanks for reading,
Eliwan.
__________________
@ngband FOR THE WIN?

I'm thinking of making a variant...
Eliwan is offline   Reply With Quote
Old May 1, 2010, 19:14   #2
buzzkill
Prophet
 
buzzkill's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Indiana, USA
Posts: 2,939
Donated: $8
buzzkill is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Eliwan View Post
When I was constantly adjusting through the font and sprite choices, I set some other settings, and could see a edge of the map. I do not currently have an image, however. It also let me see a few rooms that I had not ventured into yet, which I thought was strange.
Ctrl-r to redraw the screen. My guess is that you are just seeing 'graphical artifacts'.

Maintainers, how hard would it be to force a redraw after viewing a list, like inventory, equipment (also when using an item), shops or map? Little bits of graphics are often left behind after such actions when playing with 32x32 tiles. It would be nice if this (redraw) happened automatically, so I didn't have to ctrl-r so often. I believe that just about every variant that uses graphic tile has this problem.
__________________
www.mediafire.com/buzzkill - Get your 32x32 tiles here. UT32 now compatible Ironband and Quickband 9/6/2012.
My banding life on Buzzkill's ladder.
buzzkill is offline   Reply With Quote
Old May 1, 2010, 19:45   #3
Eliwan
Rookie
 
Eliwan's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
Eliwan is on a distinguished road
Ah, thanks. Just didn't want to be 'cheating' the game out.
__________________
@ngband FOR THE WIN?

I'm thinking of making a variant...
Eliwan is offline   Reply With Quote
Old May 1, 2010, 20:45   #4
fph
Knight
 
Join Date: Apr 2009
Location: Berlin / Italy
Posts: 800
fph is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by buzzkill View Post
Ctrl-r to redraw the screen. My guess is that you are just seeing 'graphical artifacts'.
Want them. They must be a lot better than these "random artifacts" I just enabled in the birth options.
fph is offline   Reply With Quote
Old May 2, 2010, 02:11   #5
Nick
Vanilla maintainer
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Canberra, Australia
Age: 54
Posts: 7,936
Donated: $60
Nick will become famous soon enough
Quote:
Originally Posted by buzzkill View Post
Maintainers, how hard would it be to force a redraw after viewing a list, like inventory, equipment (also when using an item), shops or map? Little bits of graphics are often left behind after such actions when playing with 32x32 tiles. It would be nice if this (redraw) happened automatically, so I didn't have to ctrl-r so often. I believe that just about every variant that uses graphic tile has this problem.
Not hard, but also not universally a good idea. Depending on the system you are playing on, it can lead to annoying screen flicker or slowdown, which is why maintainers tend to be reluctant to force a complete redraw.
__________________
One for the Dark Lord on his dark throne
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Nick is online now   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Angband 3.1.2v2 released takkaria Vanilla 6 February 18, 2010 16:21
Most current version? ZenDragon Vanilla 8 January 20, 2010 12:34
Possible bug in latest version TJS Vanilla 25 December 11, 2009 22:04
Fear Bug In Dev Version LordArcher Vanilla 2 November 30, 2008 21:04
[Z+] next version available soon Mangojuice Variants 11 September 12, 2008 21:35


All times are GMT +1. The time now is 03:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.