Angband.oook.cz
Angband.oook.cz
AboutVariantsLadderForumCompetitionComicScreenshotsFunniesLinks

Go Back   Angband Forums > Angband > ToME

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old January 24, 2019, 20:41   #1
Educated redneck
Rookie
 
Join Date: Jan 2019
Location: West
Age: 49
Posts: 10
Educated redneck is on a distinguished road
Problem with the automizer in 2..4.0

Figured this out! After enabling the automizer, you hit "k" to destroy something then after choosing what's to be destroyed you can hit "$" to toggle the autodestruct on. From there you can edit any autodestruct sequence.

I just cleared the first two levels of Mordor and destroyed all normal and cursed weapons, armor...still looking for an amulet of doom, so I'm not destroying cursed jewelry yet.

I haven't played TOME or any games in years, but I really liked the autodestruct option at higher levels.


I'm playing a thunderlord sorcerer and go into the options menu, hit "T" authorize the automizer but I never get asked if I want to add items to the autodestroy list.

Looking through the help section in the automizer, it seems like asking to autodestroy things should be automatic once it's enabled?

Thanks!!!!

I'm a little surprised this ancient RPG still has so much attraction, on the other hand I like it better than anything on the fancy systems and it's wayyy cheaper too

Last edited by Educated redneck; January 28, 2019 at 21:40.
Educated redneck is offline   Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ang 4.1.2 problem strad AAR 1 January 22, 2018 08:34
tome2-ah: pressing a wrong key in automizer config crashes the game Therem Harth Variants 6 December 1, 2014 16:21
Anyone else have this problem? Nazghul Vanilla 30 August 1, 2013 13:32
3.2 problem with process_command() APWhite Development 4 December 26, 2010 18:32
Crash Problem Gockel Development 0 August 29, 2010 03:28


All times are GMT +1. The time now is 10:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.