Angband.oook.cz
Angband.oook.cz
AboutVariantsLadderForumCompetitionComicScreenshotsFunniesLinks

Go Back   Angband Forums > Angband > Vanilla

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old December 18, 2010, 03:34   #1
PowerDiver
Prophet
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,712
PowerDiver is on a distinguished road
bug with autorepeat commands

For some reason, Magnate requested a new thread.

I am seeing the bug when I bump into a locked door, using the version I got from
git clone git://github.com/takkaria/angband.git on 12/16.
PowerDiver is offline   Reply With Quote
Old December 18, 2010, 08:28   #2
d_m
Angband Devteam member
 
d_m's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Philadelphia, PA, USA
Age: 39
Posts: 1,516
d_m is on a distinguished road
I think you may be building the wrong version. You said you got takkaria/angband but what you want is angband/angband.

git clone git://github.com/angband/angband.git

I think takkaria/angband is where takkaria does personal work--as such it is less stable. This may also explain why you are seeing a bug that magnate can't reproduce.

EDIT: I started playing a character trying to replicate this bug but haven't been able to so far.
__________________
linux->xterm->screen->pmacs
d_m is offline   Reply With Quote
Old December 18, 2010, 20:23   #3
PowerDiver
Prophet
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,712
PowerDiver is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by d_m View Post
I think you may be building the wrong version. You said you got takkaria/angband but what you want is angband/angband.

git clone git://github.com/angband/angband.git
I just followed the instructions on http://rephial.org/develop. Perhaps that should be changed?

I just followed your instructions and got through the birth process. I'll report later if the lock-picking problem shows up.
PowerDiver is offline   Reply With Quote
Old December 18, 2010, 20:26   #4
takkaria
Veteran
 
takkaria's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,936
Donated: $40
takkaria is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by PowerDiver View Post
I just followed the instructions on http://rephial.org/develop. Perhaps that should be changed?

I just followed your instructions and got through the birth process. I'll report later if the lock-picking problem shows up.
Cheers for the heads-up, forgot to change it when we switched repositories across.
__________________
takkaria whispers something about options. -more-
takkaria is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Autorepeat with open locks Twilight Vanilla 13 August 10, 2010 05:45
Bug or no bug: Mushrooms identified immediately Zababa Vanilla 2 June 16, 2010 02:32
Unangband debug commands? Donald Jonker Variants 3 March 5, 2009 04:08
[Feature Request] Make 'repeat last command' only repeat in-game commands CunningGabe Vanilla 7 March 22, 2008 21:13
Redundant commands Zero Vanilla 7 January 10, 2008 00:01


All times are GMT +1. The time now is 02:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.