Angband.oook.cz
Angband.oook.cz
AboutVariantsLadderForumCompetitionComicScreenshotsFunniesLinks

Go Back   Angband Forums > Angband > Vanilla

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old February 12, 2014, 19:31   #1
Cromcruaich
Rookie
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 8
Cromcruaich is on a distinguished road
YA keymap query

Win 7 Ultimate x64 Angband 3.5

This is driving me nuts.

I've mapped a key (^F12) to cast Resistance, Shield then Haste Self.

The keymap is simple, m6dm6em4c (books numbered ofcourse)

Problem is it only casts the first spell. Individual commands are fine hence it's not just a numbering oversight.

I've tried variants, like putting individual commands in brackets, adding [ESCAPE] etc but nothing works.

What could the problem be? I'm quite happily using a keymap to, for example Detect doors, stairs and traps;Detect treasure then Reveal monsters.

thanks in advance!
Cromcruaich is offline   Reply With Quote
Old February 13, 2014, 07:38   #2
Timo Pietilš
Prophet
 
Join Date: Apr 2007
Location: Climbing up from hole I just dug.
Posts: 4,096
Timo Pietilš is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Cromcruaich View Post
Win 7 Ultimate x64 Angband 3.5

This is driving me nuts.

I've mapped a key (^F12) to cast Resistance, Shield then Haste Self.

The keymap is simple, m6dm6em4c (books numbered ofcourse)
Apparently 3.5 is buggy in that sense, if your status changes it interrupts command sequence no matter what. No option to change that. If you do a multi-command keymap that doesn't change your char it works just fine. For example m1a[Right]m1a[Right]m1a[Right]m1a[Right] works just fine. It shoots mm four times in a row to right.
Timo Pietilš is offline   Reply With Quote
Old February 14, 2014, 14:55   #3
Cromcruaich
Rookie
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 8
Cromcruaich is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Timo Pietilš View Post
Apparently 3.5 is buggy in that sense, if your status changes it interrupts command sequence no matter what...
TYVM, at least I know and can give up on trying to make it work!
Cromcruaich is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keymap bug in 3.2.0? Therem Harth Vanilla 2 January 16, 2013 21:14
3.3.1 keymap bug? Chud Vanilla 7 September 27, 2011 11:43
Keymap issue... dhegler Development 2 August 17, 2011 04:01
Keymap documentation? Timo Pietilš Development 11 June 2, 2011 17:46
Where has my picking up query gone? unic Vanilla 4 July 20, 2008 08:36


All times are GMT +1. The time now is 10:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.