Angband.oook.cz
Angband.oook.cz
AboutVariantsLadderForumCompetitionComicScreenshotsFunniesLinks

Go Back   Angband Forums > Angband > Vanilla

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old November 18, 2010, 21:40   #1
fbas
Apprentice
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 59
fbas is on a distinguished road
Way to show more on screen?

Is there a way to show more of the dungeon on the screen? I'm guessing that the view area is a fixed height and width, but with monitors getting bigger, I'd like to be able to view more of the dungeon in one window than currently allowed.
fbas is offline   Reply With Quote
Old November 18, 2010, 21:50   #2
fbas
Apprentice
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 59
fbas is on a distinguished road
I should have looked before asking, because I did find Map view and Overhead view for some of the sub-windows. This is sort of what I'm looking for, though in those views, I don't get to see some of the info on the main screen (depth, resistances, etc.)
fbas is offline   Reply With Quote
Old November 18, 2010, 21:54   #3
takkaria
Veteran
 
takkaria's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,947
Donated: $40
takkaria is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by fbas View Post
Is there a way to show more of the dungeon on the screen? I'm guessing that the view area is a fixed height and width, but with monitors getting bigger, I'd like to be able to view more of the dungeon in one window than currently allowed.
Have you tried a) decreasing font size b) making the window bigger?
__________________
takkaria whispers something about options. -more-
takkaria is offline   Reply With Quote
Old November 18, 2010, 21:59   #4
Derakon
Prophet
 
Derakon's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 9,024
Derakon is on a distinguished road
I play with the main dungeon view using up the entire display (I have a second display, where I shove other windows). It works just fine.
Derakon is offline   Reply With Quote
Old November 18, 2010, 22:02   #5
fbas
Apprentice
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 59
fbas is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by takkaria View Post
Have you tried a) decreasing font size b) making the window bigger?
oh good lord, I swear I thought I had tried that. thanks, works like a charm, of course.
fbas is offline   Reply With Quote
Old November 19, 2010, 07:48   #6
ewert
Knight
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 525
ewert is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Derakon View Post
I play with the main dungeon view using up the entire display (I have a second display, where I shove other windows). It works just fine.
Damn ... maybe I have to buy a 2nd monitor for my next new computer. =P

"Honey, yes I really need two monitors, so I have more desktop-estate to put my Angband subwindows on!"
ewert is offline   Reply With Quote
Old November 19, 2010, 08:43   #7
Timo Pietilš
Prophet
 
Join Date: Apr 2007
Location: Climbing up from hole I just dug.
Posts: 4,096
Timo Pietilš is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ewert View Post
Damn ... maybe I have to buy a 2nd monitor for my next new computer. =P

"Honey, yes I really need two monitors, so I have more desktop-estate to put my Angband subwindows on!"
D*mn, now I need even bigger monitor. I just found out that I can fit the entire dungeon into screen with 9x15 font, but I like to play with 10x20 font (9x15 is ugly, 8x16 looks better, but is a bit too small).

hmmmm...maybe I can use my TV for angband....
Timo Pietilš is offline   Reply With Quote
Old November 19, 2010, 09:15   #8
stabbo
Scout
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 26
stabbo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Timo Pietilš View Post
hmmmm...maybe I can use my TV for angband....
"Hello. My name is Timo, and I have an addiction."
stabbo is offline   Reply With Quote
Old November 19, 2010, 11:50   #9
buzzkill
Prophet
 
buzzkill's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Indiana, USA
Posts: 2,939
Donated: $8
buzzkill is on a distinguished road
I've got a 72" HDTV. I've been thinking a lot about if I could play full dungeon on screen with 32x32 tiles. Problem is I need a video card with a digital video out port, which I don't have right now.
__________________
www.mediafire.com/buzzkill - Get your 32x32 tiles here. UT32 now compatible Ironband and Quickband 9/6/2012.
My banding life on Buzzkill's ladder.
buzzkill is offline   Reply With Quote
Old November 19, 2010, 18:09   #10
fyonn
Adept
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 217
fyonn is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by buzzkill View Post
I've got a 72" HDTV. I've been thinking a lot about if I could play full dungeon on screen with 32x32 tiles. Problem is I need a video card with a digital video out port, which I don't have right now.
you can afford a 72" TV, but not a new video card?
fyonn is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to use large screen size? kicker Vanilla 13 May 23, 2012 02:22
Bug in ladder-show.php Pete Mack Oook! 1 May 12, 2010 08:50
blank screen r1796 Faust Vanilla 5 November 30, 2009 16:01
[Iron] Show flavors for known objects ekolis Variants 5 February 27, 2008 08:54
[FA] overview doesn't show anything when using graphics petebull Variants 1 May 2, 2007 20:51


All times are GMT +1. The time now is 19:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.