Angband.oook.cz
Angband.oook.cz
AboutVariantsLadderForumCompetitionComicScreenshotsFunniesLinks

Go Back   Angband Forums > Angband > Vanilla

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old December 17, 2020, 11:33   #1
Sacksquatch
Scout
 
Join Date: Jun 2020
Posts: 26
Sacksquatch is on a distinguished road
Help with sound

Can't get sound to work on 4.2.1.

I run Mint 20, but I have also tried this on Manjaro and MX. Have tried with wine-stable and wine-staging. Weird part is that sound works on Sil, and other RL I launch with wine (Infra Arcana, IVAN, Zorbus, etc) but it refuses to work with Angband, and thus the FAangband beta. I can't even get sound to work on the Angband SDL 2 I compiled a few months ago, which used to work just fine when I ran MX Linux.

Why is Angband the only one I can't get sound for? Sad day.

Any help would be appreciated. Sound is indeed enabled in-game.

Last edited by Sacksquatch; December 17, 2020 at 12:13.
Sacksquatch is offline   Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
v4.1.2 Sound? Imzy Vanilla 1 January 27, 2018 22:45
Sound/Message Use TricksterWolf Development 11 November 4, 2013 05:36
Sound? Quinn13 Vanilla 4 March 3, 2013 09:08
linux sound? runequester Vanilla 8 April 22, 2012 22:42
Probably going to sound stupid Monkay Vanilla 6 March 20, 2012 13:16


All times are GMT +1. The time now is 01:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.