Angband.oook.cz
Angband.oook.cz
AboutVariantsLadderForumCompetitionComicScreenshotsFunniesLinks

Go Back   Angband Forums > Angband > Vanilla

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old March 17, 2008, 15:26   #1
gglibertine
Adept
 
gglibertine's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Portsmouth, UK
Age: 56
Posts: 221
gglibertine is on a distinguished road
New, mysterious problem

I just installed 3.0.9a, because my old desktop machine died and I had to replace it. I use Roguelike commands. Now, for some reason, when I'm in a shop and I go to buy something, selecting its letter and hitting Enter doesn't buy it -- the only way I've been able to buy things is to get out of Roguelike commands and use 'p'. Everything else seems to be working normally, although I haven't started actually playing the game yet because I'm still trying to get all my equipment together without being able to use the commands I'm familiar with...

This makes no sense to me -- any ideas what the heck is going on here?
gglibertine is offline   Reply With Quote
Old March 17, 2008, 15:48   #2
takkaria
Veteran
 
takkaria's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,950
Donated: $40
takkaria is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by gglibertine View Post
I just installed 3.0.9a, because my old desktop machine died and I had to replace it. I use Roguelike commands. Now, for some reason, when I'm in a shop and I go to buy something, selecting its letter and hitting Enter doesn't buy it -- the only way I've been able to buy things is to get out of Roguelike commands and use 'p'. Everything else seems to be working normally, although I haven't started actually playing the game yet because I'm still trying to get all my equipment together without being able to use the commands I'm familiar with...

This makes no sense to me -- any ideas what the heck is going on here?
Yeah, I neglected roguelike commands when I did the update. Revert to 3.0.9 for now, 3.0.9b should be out today/tomorrow.
takkaria is offline   Reply With Quote
Old March 17, 2008, 15:51   #3
gglibertine
Adept
 
gglibertine's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Portsmouth, UK
Age: 56
Posts: 221
gglibertine is on a distinguished road
Thanks! I was wondering if I'd gone insane or something.
gglibertine is offline   Reply With Quote
Old March 18, 2008, 07:46   #4
PeteC
Rookie
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
PeteC is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by takkaria View Post
Yeah, I neglected roguelike commands when I did the update. Revert to 3.0.9 for now, 3.0.9b should be out today/tomorrow.
On that note, I was wondering if there is a roguelike option for the new 'K' squelch command? 'K', of course, just makes me run 'up' or am I just not using it in proper context?

Thanks for the continuing development
PeteC is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with blank walls in Vista Finster Vanilla 77 October 9, 2012 18:15
Dump problem (you've probably noticed..) will_asher Variants 4 April 1, 2009 00:40
Jewel Recharge Problem leendy Vanilla 1 August 25, 2007 05:20
Problem with new Term_inkey() APWhite Vanilla 2 August 13, 2007 20:23
problem with graphics mjtokarski Vanilla 11 July 8, 2007 01:40


All times are GMT +1. The time now is 22:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.