Angband.oook.cz
Angband.oook.cz
AboutVariantsLadderForumCompetitionComicScreenshotsFunniesLinks

Go Back   Angband Forums > Angband > Development

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old October 9, 2011, 20:13   #1
Shockbolt
Knight
 
Shockbolt's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Norway
Posts: 632
Shockbolt is on a distinguished road
Send a message via MSN to Shockbolt
Tile lighting

Is it possible to alter the light/darkness of a floor/wall tile by code rather than having to create several versions of the same tile/saving them in separate tiles/files?

As of now, It seems the adam bolt tileset contains 3 versions of each type of wall/floor.
__________________
http://www.rpgartkits.com/
Fantasy art kits for personal and commercial use. Commercial use requires a Developer license, also available through my website.
Shockbolt is offline   Reply With Quote
Old October 9, 2011, 20:17   #2
takkaria
Veteran
 
takkaria's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,932
Donated: $40
takkaria is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Shockbolt View Post
Is it possible to alter the light/darkness of a floor/wall tile by code rather than having to create several versions of the same tile/saving them in separate tiles/files?

As of now, It seems the adam bolt tileset contains 3 versions of each type of wall/floor.
I think it's useful for the different tilesets to be have control over that - doing it in code wouldn't be so flexible. Do you think differently?
__________________
takkaria whispers something about options. -more-
takkaria is offline   Reply With Quote
Old October 9, 2011, 20:20   #3
Shockbolt
Knight
 
Shockbolt's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Norway
Posts: 632
Shockbolt is on a distinguished road
Send a message via MSN to Shockbolt
Quote:
Originally Posted by takkaria View Post
I think it's useful for the different tilesets to be have control over that - doing it in code wouldn't be so flexible. Do you think differently?
I wouldn't have any problems still making 3 versions, but if it was easier/possible doing it by code, then it could be done by code by setting each tiles brightness rather than calling upon 3 versions of the same tile depending on the lighting conditions?

Regard it as a non-important question, asked out of curiosity.
__________________
http://www.rpgartkits.com/
Fantasy art kits for personal and commercial use. Commercial use requires a Developer license, also available through my website.
Shockbolt is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tile painters: request for a new tile takkaria Development 8 June 17, 2011 12:01
Fake ASCII Tile Set Nomad Development 7 October 15, 2010 19:22
r1494 tile issue Zikke Development 2 July 13, 2009 00:21
Tile issues in 3.1.0 beta amoeba801 Vanilla 4 April 25, 2009 20:48
Granite tile display in Vista gunduzs Vanilla 1 May 16, 2008 08:26


All times are GMT +1. The time now is 16:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.