Angband.oook.cz
Angband.oook.cz
AboutVariantsLadderForumCompetitionComicScreenshotsFunniesLinks

Go Back   Angband Forums > Angband > Vanilla

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old December 16, 2008, 20:40   #1
Narvius
Knight
 
Narvius's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Poland, Katowice
Age: 26
Posts: 588
Narvius is on a distinguished road
Angband doesn't start

Yes. Suddenly, starting from today, Angband (and all other *bands) do not start. The process is there, but nothing appears. No restarts helped.
I didn't install / deinstall anything meanwhile.

Any ideas? I want to play Angband! =c
__________________
If you can convincingly pretend you're crazy, you probably are.
Narvius is offline   Reply With Quote
Old December 16, 2008, 21:22   #2
Donald Jonker
Knight
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 593
Donald Jonker is on a distinguished road
ouch! now your phoenix wright profile pic seems suddenly poignant!
Donald Jonker is offline   Reply With Quote
Old December 16, 2008, 21:52   #3
d_m
Angband Devteam member
 
d_m's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Philadelphia, PA, USA
Age: 38
Posts: 1,516
d_m is on a distinguished road
What platform are you on, and what install process are you following?
d_m is offline   Reply With Quote
Old December 16, 2008, 22:35   #4
Zikke
Veteran
 
Join Date: Jun 2008
Location: Los Angeles
Posts: 1,067
Zikke is on a distinguished road
This has happened to me over the last few days. I am on Windows XP. I found that rebooting my computer will always fix this issue but it comes back occasionally. I thought it was just my computer...
Zikke is offline   Reply With Quote
Old December 16, 2008, 22:54   #5
Donald Jonker
Knight
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 593
Donald Jonker is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Zikke View Post
This has happened to me over the last few days. I am on Windows XP. I found that rebooting my computer will always fix this issue but it comes back occasionally. I thought it was just my computer...
That's what I first thought as well (I get the same problem), but he said restarts didn't help...
Donald Jonker is offline   Reply With Quote
Old December 17, 2008, 05:00   #6
Narvius
Knight
 
Narvius's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Poland, Katowice
Age: 26
Posts: 588
Narvius is on a distinguished road
Maybe I was just unlucky and it started again twice... ^.^"
I'll try it again today, we'll see.

Also, XP. Just like Zikke.
__________________
If you can convincingly pretend you're crazy, you probably are.
Narvius is offline   Reply With Quote
Old December 17, 2008, 17:38   #7
Narvius
Knight
 
Narvius's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Poland, Katowice
Age: 26
Posts: 588
Narvius is on a distinguished road
Now I'm sure.
Nothing.

[Edit]
Now I'm *really* baffled.
NPP, Rand, Steam, ToME and Un work.
V, O, DaJ and FA don't.
Any pattern there? =/
__________________
If you can convincingly pretend you're crazy, you probably are.

Last edited by Narvius; December 17, 2008 at 18:43.
Narvius is offline   Reply With Quote
Old December 17, 2008, 19:21   #8
Nick
Vanilla maintainer
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Canberra, Australia
Age: 53
Posts: 7,173
Donated: $60
Nick is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Narvius View Post
Now I'm *really* baffled.
NPP, Rand, Steam, ToME and Un work.
V, O, DaJ and FA don't.
Any pattern there? =/
Well, me. Almost.

It's mostly recent ones that don't work (assuming that's O110u). My first thought is fonts, and my second one is filehandling. And my third one is admin priveleges. Has windows updated recently?
__________________
One for the Dark Lord on his dark throne
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Nick is offline   Reply With Quote
Old December 17, 2008, 19:28   #9
Narvius
Knight
 
Narvius's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Poland, Katowice
Age: 26
Posts: 588
Narvius is on a distinguished road
Yeah, it's 110u.
Uhm, it worked previously, so I don't think it's the fonts or filehandling.
It did update. I have full admin privileges and stuff, though, so I don't know why that should be any problem...
__________________
If you can convincingly pretend you're crazy, you probably are.
Narvius is offline   Reply With Quote
Old December 17, 2008, 21:43   #10
Pete Mack
Prophet
 
Join Date: Apr 2007
Location: Seattle, WA
Posts: 4,909
Donated: $40
Pete Mack is on a distinguished road
I have seen this before on XP sp3. It's some weird resource problem that causes angband to take an indefinitely long time to start. Rebooting should solve the problem.
Pete Mack is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't start 3.0.9 Iren Vanilla 4 February 22, 2008 09:54
[FA] A Good Start! Slonk AAR 0 October 20, 2007 22:20


All times are GMT +1. The time now is 00:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.