Angband.oook.cz
Angband.oook.cz
AboutVariantsLadderForumCompetitionComicScreenshotsFunniesLinks

Go Back   Angband Forums > Angband > AAR

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old March 7, 2020, 16:02   #1
Grotug
Veteran
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 1,335
Grotug is on a distinguished road
teleport level spell

I guess I'm dislexic or something, but I keep casting teleport level (I'm a mage) on levels where I'm about to pick up good stuff (pot of Life) or on a super vault level. I've done this about 10 times this game. Is there a way to make teleport level ask me before I cast it? I don't see how that would be possible but hoping there is some way.
__________________
Detailed account of my Ironman win here.
Grotug is offline   Reply With Quote
Old March 7, 2020, 17:50   #2
Mondkalb
Knight
 
Mondkalb's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 954
Mondkalb is on a distinguished road
You can inscribe it with !* that will call a prompt on any action.

You can either do it directily: "{" then choose item and type "!*" or you can bring up the autoinscription menu with "={" and then choose scroll -> teleoport level and make the inscription there.

Oh, you probably ment the spell - the only way to prevent that is to inscribe the spell book.
Mondkalb is offline   Reply With Quote
Old March 7, 2020, 18:48   #3
fph
Knight
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pisa / DL0
Posts: 910
fph is on a distinguished road
I guess it's from the spellbook. This solution does not work then; there is no way to inscribe it only for one spell.
__________________
Dive fast, die young, leave a high-CHA corpse.
--
You read a scroll labeled 'lol gtfo' of Teleport Level.
fph is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
teleport level in ironman PowerDiver Vanilla 6 January 24, 2019 19:15
Teleport level not working? fph Vanilla 8 October 11, 2015 21:47
[3.5-dev] Typo in last commit for teleport level PowerWyrm Vanilla 1 May 21, 2013 14:45
Teleport Level breaks game balance buzzkill Development 29 June 28, 2011 21:08
Bug! Teleport level works in ironman Riun Vanilla 4 March 19, 2009 16:58


All times are GMT +1. The time now is 04:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.