Angband.oook.cz
Angband.oook.cz
AboutDownloadVariantsLadderForumCompetitionSpoilersComicScreenshotsFunniesLinks

Go Back   Angband Forums > Angband > Vanilla

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old February 12, 2009, 00:44   #1
CunningGabe
Swordsman
 
Join Date: Feb 2008
Location: Boston, MA
Posts: 250
CunningGabe is on a distinguished road
Save/load bugs in r1156

When I start up a new character and save it, I am unable to reload; I get the error "Error (Cannot read savefile) reading 83.97.118 savefile".
CunningGabe is offline   Reply With Quote
Old February 12, 2009, 01:34   #2
takkaria
Veteran
 
takkaria's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,606
Donated: $40
takkaria is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by CunningGabe View Post
When I start up a new character and save it, I am unable to reload; I get the error "Error (Cannot read savefile) reading 83.97.118 savefile".
Does a clean compile help at all? I can't reproduce it here.
__________________
"Physician, heal thyself."
takkaria is offline   Reply With Quote
Old February 12, 2009, 01:46   #3
CunningGabe
Swordsman
 
Join Date: Feb 2008
Location: Boston, MA
Posts: 250
CunningGabe is on a distinguished road
A clean compile didn't work for me. My platform is Win XP. Can you load this savefile? (attached)

P.S. Great signature
Attached Files
File Type: zip Test3.zip (3.2 KB, 79 views)
CunningGabe is offline   Reply With Quote
Old February 12, 2009, 02:00   #4
takkaria
Veteran
 
takkaria's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,606
Donated: $40
takkaria is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by CunningGabe View Post
A clean compile didn't work for me. My platform is Win XP. Can you load this savefile? (attached)

P.S. Great signature
No, I'm getting a "too many monster races" error. Can you file a bug on the tracker about this?

On my OS X build, I can load 3.1 savefiles and new savefiles without any issue, so I don't know what's up...
__________________
"Physician, heal thyself."
takkaria is offline   Reply With Quote
Old February 12, 2009, 02:07   #5
CunningGabe
Swordsman
 
Join Date: Feb 2008
Location: Boston, MA
Posts: 250
CunningGabe is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by takkaria View Post
No, I'm getting a "too many monster races" error. Can you file a bug on the tracker about this?

On my OS X build, I can load 3.1 savefiles and new savefiles without any issue, so I don't know what's up...
Oops, try this one -- my monster file is slightly modified I've reverted to make this savefile.
Attached Files
File Type: zip Test4.zip (2.7 KB, 72 views)
CunningGabe is offline   Reply With Quote
Old February 12, 2009, 05:09   #6
ChodTheWacko
Adept
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 155
ChodTheWacko is on a distinguished road
I get the exact same error. Totally clean build, I had to nuke my trunk directory since you switched repositories, with MINGW=yes.

create a character, save, quit. Can't reload it.

- Frank
ChodTheWacko is offline   Reply With Quote
Old February 12, 2009, 10:17   #7
bebo
Adept
 
bebo's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Milan, Italy
Posts: 213
bebo is on a distinguished road
i got the same error, with r1261 - this probably is a widespread issue - i downloaded the nightly from rephial. Wondows Vista.
bebo is offline   Reply With Quote
Old February 12, 2009, 14:47   #8
takkaria
Veteran
 
takkaria's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,606
Donated: $40
takkaria is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by CunningGabe View Post
Oops, try this one -- my monster file is slightly modified I've reverted to make this savefile.
This one loads fine for me too. *sighs*
__________________
"Physician, heal thyself."
takkaria is offline   Reply With Quote
Old February 12, 2009, 15:01   #9
CunningGabe
Swordsman
 
Join Date: Feb 2008
Location: Boston, MA
Posts: 250
CunningGabe is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by takkaria View Post
This one loads fine for me too. *sighs*
Just for the heck of it, upload a new savefile here and I'll see if I can open it.
CunningGabe is offline   Reply With Quote
Old February 12, 2009, 15:10   #10
takkaria
Veteran
 
takkaria's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,606
Donated: $40
takkaria is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by takkaria View Post
This one loads fine for me too. *sighs*
Found the bug. Will be fixing shortly.
__________________
"Physician, heal thyself."
takkaria is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SLOW load on Vista64 Orillian Vanilla 2 February 8, 2009 01:37
3.1.0 bugs Slick Vanilla 23 February 5, 2009 15:44
a few bugs r1176 Faust Vanilla 10 January 29, 2009 04:41
V dev bugs Pete Mack Vanilla 5 September 22, 2008 01:38
V 3.9 Bugs momo125 Vanilla 3 September 11, 2007 16:48


All times are GMT +1. The time now is 16:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.